Hindbærsnitter - et underkendt stykke bagværk

Katastrofe på Frederiksberg

Anmeldt den 11/10 2007 af Snittemesteren

Engelhardt Konditori
Frederiksberg Alle 56
1820 Frederiksberg C

På denne ellers smukke morgen fik bagerjomfruen jeres anmelder til at gå helt i sort og beslutte sig for at uddele sit første store runde 0 krymmel til Engelhardt Konditori. Det er ikke fordi Engelhardt ikke tager sig godt - på et hjørnet ved Frederiksberg Alle og Madvigs ditto ligger dette etablisament med bagerdisk og små cafeborde og gør sig til.

Det var tidligt om morgenen og flødekagerne var endnu ikke klar - hvilket ikke påvirkede deres anmelder synderligt. Det faktum at der trods alt var kager - blandt andet den vamle chokoladetrekant der i visse kredse kaldes negerkusse og i Jylland hedder en kokusse - beroligede et kort øjeblik til jeg opdagede den udbredte mangel på snitter.

Det er før sket at en bager er løbet tør for snitter, men der har altid været gode grunde - som den bager der fortalte at grunden til de ikke havde snitter var at den populære kage var udsolgt når man først kom efter klokken 15! Jeg tillod mig derfor at spørge til den himmelske snitte og blev mødt med et fnys "Hindbærsnitter? Nej dem har vi aldrig!". Det blev fremført på en måde der ikke overlod det til fantasien at forstå at hos Engelhardt betragtede man den slags som både underlødigt og fordærdeligt.

Uden snitter måtte jeg chokeret forlade dette fisefornemme sted der tror at snitter ikke hører sig til programmet hos en ordentlig bager. Forhåbentligt er det ikke en trend der gælder hele Frederiksberg (ligesom jeg lidt kan frygte mit næste bagerbesøg i 2900 Happiness). Der er ingen vej udenom. Engelhardt får 0 krymmel og en opfordring til at ændre sin praksis!

[Tilbage til oversigten over anmeldelser]

Forside
Snittens Anatomi
Snitte-Snak
Anmeldelser
Extrem Snitte
Snittejokes
Opskrifter
Gæstebog
Om hindbærsnitten.dk


Copyright Maltex Webdesign Sidetoppen